Rólam

A mentális egészsége szolgálatában állok

Huszár Anna vagyok, pszichológus, tanácsadó szakpszichológus. 

Okleveles pszichológusként a Pécsi Tudományegyetemen végeztem. Tanácsadó szakpszichológus képesítésemet az Eötvös Loránd Tudományegyetemen család és párkapcsolat specializáción szereztem.  

2017 óta önismereti témájú segítő beszélgetésekkel támogatom a hozzám fordulókat élethelyzetük, problémájuk átgondolásában, meghaladásában. Fontosnak tartom szakmai tudásom, eszköztáram fejlesztését, így az évek során OH kártya instruktori képzésen vettem részt. A kártyák segítséget adnak, hogy az érzelmek megfogalmazásával, monitorozásával és a szabad asszociációval képet kaphassunk saját működésünkről, alapérzelmeinkről. Az OH - kártya nem más, mint egy fantasztikus utazás önmagunk megismeréséért. Somatic Experiencing tudomány világába egy workshop által nyerhettem betekintést. Az SE egy test-alapú megközelítés a trauma, a sokk és egyéb stressz-zavarok kezelésére, mely a test belső, öngyógyító folyamatait mobilizálja. 

A munkámhoz szükséges önismeretet 150 órás pszichodráma csoport, valamint egyéni terápia keretein belül szereztem meg. Azóta is folyamatosan fejlesztem magam terápiás és egyéb módszerek segítségével.

Székesfehérváron magánrendelőmben várom a hozzám fordulókat. 

Milyen esetben szoktak felkeresni? 

- életvezetési nehézségek

- pályaválasztási kérdések

- párkapcsolati problémák

- krízishelyzet

- kiégés

- munka-magánélet egyensúly felborulása 

- önismeret mélyítése

- lelki ellenállóképesség növelése 

© 2020 Huszár Anna- Tanácsadó szakpszichológus - +36-70-343-7128- Székesfehérvár 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!